Madpakketur

Kategori
Vandretur
Dato
02/07/2023 09:00
Sted
Lystbådehavnen, Nedre Strandvej 69 - Hobro
Telefon
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vil I med på en rigtig sommerhyggetur (Madpakketur)?

Vandretur med panoramaudsigter og trold.

Søndag den 2. juli har jeg sammensat et par dejlige ture til en rigtig vandreudflugt på i alt 16½ km som starter i Hobro ved lystbådehavnen, Nedre Strandvej 69 (P-plads), 9500 Hobro. Vi mødes her senest kl. 09.00 og følger Panoramaruten på 10 km. Vi går med ca. 5 km/t. Husk at tage godt med vædske med.

Vel tilbage ved start kan vi så hygge os med en velfortjent frokost (husk madpakken). Derefter kører vi til Mariager ved Klosterkirken, Klosterstien 9, 9550 Mariager. Herfra finder vi byens gule vandrerute med lidt ekstra (i alt 6½ km), så vi finder byens nye indbygger, trolden Ivan Evigvår som ellers startede sin tilværelse som københavner. På ruten passerer vi også Hohøj (72 m i omkreds og 12 m høj). Efter sigende Nordeuropas største bronzealder-gravhøj.

Når vi også passerer en del af det gamle Mariager, bliver nogle måske også fristet af tilbud om is og andre sommerfristelser for egen regning.

Der er ikke noget startgebyr på denne tur. Men kørsel fra Aarhus er for egen regning, så hvis nogen har ekstra plads, kan man måske tage en eller flere med som ikke har bil. Jeg vil gerne prøve at formidle kontakter, hvis nødvendigt.

Jeg vil meget gerne have en tilmelding til turen senest den 26. juni, så jeg ved hvem jeg skal se efter på P-pladsen i Hobro. Jeg håber at mange har lyst til at prøve en lidt anderledes tur.

Venlig hilsen
Erik Vandet
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
2547 2897

 

 
 

Alle datoer

  • 02/07/2023 09:00

Oprettet af iCagenda

Om turene

Tirsdagsvandreture

Turlængde: ca. 2 timer, 9-10 km. Fast mødetid: kl. 10.00. Gratis deltagelse.

Lørdags- / torsdagsvandreture

Lørdag formiddag (vinterhalvåret) eller torsdag aften (sommerhalvåret). Turlængde: ca. 2 timer; 9-10 km. Gratis deltagelse.

Onsdagsture

Hvis du gerne vil deltage i vandreture uden at være en særlig rutineret vandrer, eller du vil undgå de længere ture, kan du komme på nogle lidt kortere ture i afslappet tempo. Her er tale om ture på 7-8 km over ca. 1¾ - 2 timer i godt selskab med andre vandrere.

Turene har fast mødested hver onsdag med start kl.10.00 foran Ceres Park og Arena (P-plads Stadion Allé)(bus 18 til Friheden eller bus 11, 13 16, eller 18 til cykelbanen på Jyllands Allé).

aarhusfodslaw.dk benytter cookies. Du kan sige nej tak til dem, men måske er der så nogle funktioner på hjemmesiden, der ikke virker.