DANMARK ÅBNER OP IGEN

Nu ser det endelig ud til, at vi kan have et normalt foreningsliv igen. Træningsturene har kørt et stykke tid og dejligt med rigtig godt fremmøde. Tirsdagsturene har et par gange måttet deles i 2 hold, også det har fungeret, og snart er det også slut.

Mange har i det sidste år selv været rundt og finde ture og set nye steder, som erstatning for DKT-turene (Danmarks Kønneste Traveture) Det er de ture som de andre Fodslaw-foreninger laver som offentlige arrangementer, og som vi laver busture til. De første er allerede afholdt, under de nuværende retningslinjer, og det har fungeret fint.

Der skal fra bestyrelsen side lyde en stor opfordring til at komme til Molsvandring og også til at tage ud og besøge de andre lokalforeninger på deres DKT-ture. Alle foreninger står på tæer for at komme i gang igen.

MOLSVANDRING

Vi gør det! Endelig ser det ud til at vi kan lave ture igen. Søndag den 20. juni fra Knebel Skole, med ruter på 6, 11, 20 og 29 km Der kan startes mellem kl. 9,00 og 11,30 og alle skal være i mål inden kl. 16.

Mols bjerge er smuk natur, fantastiske udsigter og højdepunktet er Danmarks højeste beliggende rasteplads.

Hjælpere til Molsvandringen

Vi gør det ikke alene, så derfor skal vi bruge nogle hænder til at sælge/smøre på startstedet og rastepladserne. Tilmelding på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 2013 7343 til Erik Skals. Du kan også give besked på en træningstur.

SNOBRØDSTUR

Snobrødsturen er i år den 5. august, med start kl. 18.30 fra Elgiganten, Karl Krøyers Vej 25, Aarhus N

Vi går en lille tur, på godt en time, før vi bager snobrød og hygger. Som de andre år giver foreningen pølser, brød og drikkevarer. Hjemturen er ganske kort.

BUSTUR TIL FODSLAWS 50-ÅRS JUBILÆUM

Fodslaws 50-års jubilæum skal fejres i Viborg søndag den 5. september, og der er indbudt til brunch og taler, gåtur efterfulgt af kaffe og kage. Se invitation i medlemsbladet.

Det hele starter kl. 10, og vi kører derop i bus kl. 8.30 fra Bethesdavej/Nordvestpassagen.

Prisen bliver 50 kr. for bustur og startkort til jubilæumsvandringen.

Du skal tilmelde dig til busturen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og betaling på bankkonto nr. 9395-0000990213 senest den 2. august. Vi sørger for samlet tilmelding til jubilæumsarrangementet.

Kører du selv til Viborg, skal du tilmelde dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Begge steder skal du huske at opgive medlemsnummer ved tilmelding.

VANDRETUR I SKJOLDHØJKILEN LØRDAG DEN 18. SEPTEMBER

Startsted fra Skjoldhøj skole kl. 9.00 for 20 og 30 km-ruter. 10 km-rute starter kl. 13.45. Det er en ført tur hvor vi går med ca. 5,5 km/t.

Der er rastepladser, hvor der kan købes kaffe, kage, madpakker samt øl og vand. Startgebyr på 25 kr.

GENERALFORSAMLING

Reserver torsdag den 23. september kl. 19.30 til generalforsamling. Der serveres smørrebrød kl. 18.30. Tilmelding kommer i næste blad.

AARHUS FODSLAW-JAKKER

Det bliver nu muligt at købe en af de grønne Aarhus Fodslaw-jakker til en pris af 350,- kr. Erik Skals tager imod bestilling indtil den 5. august. Er du i tvivl om størrelsen, er der altid en du kan prøve ved. Vi forventer at kunne have dem klar til udlevering på generalforsamlingen.