SIDEN SIDST

Dette er normalt ikke en del af siden – men! Vi har afholdt generalforsamling med pænt fremmøde, og bestyrelsen blev genvalgt, så her er ingen ændringer.

Moesgaardvandringen var tilbage på normal vis, med aftenvandring, overnatning og vandring om søndagen. 189 købte startkort til årets Moesgaardvandring, og det er vi godt tilfredse med. Lad os håbe, at det er et udtryk for, at vi er godt på vej til at have normale tilstande på DKT-turene. Tak til deltagere og hjælpere for en god weekend.

JULEMÆRKEMARCH

I år er julemærkemarchen tilbage på normal vis. Vi kan mødes og nyde den hygge det giver, og vi kan igen gå sammen i skoven. Der startes søndag den 5. december fra Rosenvangsskolen kl. 9.

Er du ikke tilmeldt holdet fra Aarhus fodslaw, kan du alligevel godt møde op og købe startkort til turen. Husk at overskuddet går til Julemærkehjemmene.

Der er stadig både diplomer og medaljer på turen. Se eventuelt mere på julemaerkemarchen.dk »»

JULEFROKOSTTUR

Bemærk: ændret startsted.

Søndag den 12. december bliver det tid til vores julefrokosttur. Vi starter i år fra Bilkas P-plads, Vest, kl. 8.30, og turen er på 15-18 km derud. Vi har igen fået sat et køkkenhold der vil sørge for at maden er parat når vi kommer frem. Efter et par timers hygge, med god mad og godt selskab, bliver der også mulighed for at gå hjem. Turen er dog i år lidt længere end de seneste år, men ikke som i helt gamle dage (den gang vi gik til Norsminde).

Prisen fastholdes på 125,- kr. inkl. en øl og en dram. Af hensyn til indkøb skal vi have din tilmelding på mail eller sms til formanden med navn og antal, senest den 5. december eller på julemærkemarchen til Pauli eller Carl Henrik.

Det er også muligt blot at deltage i frokosten, men husk tilmelding.

Adressen er: Borum forsamlingshus, Borum Byvej 13, 8471 Sabro.

2. JULEDAG

Nyt startsted: Jysk Væddeløbsbane. Med start mellem 9.00 og 10.30.

Vi har flyttet startstedet i forhold til det der står i den trykte brochure.

Vi byder på en frisk gåtur i skoven, på 5 eller 10 km, før du skal hjem og fortsætte julehyggen. Vi står klar i skoven med en kop varm kakao, Endda helt gratis.

Startgebyret er på 25,- kr. for stempel og 50,- kr. for medalje. Diplomer kan købes for 5,- kr. ekstra.

Der er fri parkering uden for hovedindgangen til væddeløbsbanen.

SUPPETUR / LANG TRÆNINGSTUR

Lørdag den 5. marts 2022 er der suppetur/lang træningstur.

Ruten og startsted er p.t. ikke på plads, men det bliver som de andre år, en tur på ca. 30 km med ca. 6 km/t.

Startgebyret er på 60 kr. + eventuel bustransport. For startgebyret får du forplejning på rastepladserne inkl. kaffe og the. Øl og vand kan købes.

Der kommer mere i næste blad og på hjemmesiden midt i februar.

BUSTUR

Bussamarbejdet mellem Postens Marchforening og Aarhus Fodslaw fortsætter, og der vil i næste blad blive annonceret en tur i foråret, og vi står for en tur til Ribe Fodslaws Riberhusmarch den 28. august 2022. Der er noget at glæde sig til.

 

Juletræ

Vi ønsker alle rigtig
Glædelig Jul og Godt Nytår