SUPPETUR

Lørdag den 5. marts fra Dusager 16, 8200 Aarhus N. Vi mødes kl. 8.10, og vi skal gå over til bussen. Så ikke noget med at komme for sent!! Turen er på 30 km, og vi går med ca. 6 km/t.

Prisen er 60 kr. som dækker forplejning på 3 rastepladser inkl. kaffe og the. Øl og vand kan købes. Bustransport afregnes af den enkelte. Har du ikke selv rejsekort, så oplys det ved tilmelding, og vi finder ud af det. Tilmelding senest onsdag den 2. marts på sms eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Gæster fra andre foreninger er velkomne.

MADPAKKETUR

Erik Vandet siger:

I marts mangler jeg tilbud i det østjyske om vandreture, som er længere end vores normale ugeture på 8-10 km.
Lørdag den 19. marts har jeg derfor planlagt en vandretur hvor vi ser noget af det vi kender, men også med områder hvor vi sjældent kommer.

Udgangspunktet for turen er ved Skødstrup kirke nede bag kirkegården (god plads til parkering). Man kan også tage en bus, linje 100, der stopper ved kirken kl. 08.57.

Turen starter, når eventuelle buspassagerer er ankommet. Det er meningen, at vi skal forbi Skæring Hede, Studstrup, Vosnæs skov, Vosnæs Pynt og Løgten tilbage til kirken.

Turen er en madpakketur hvor man selv medbringer fornøden mad og drikke til en turur på op mod 5 timer eller lidt over 20 km. Vi går med en fart på 5-5½ km pr. time ekskl. pauser.

Vil I vide mere, kan jeg kontaktes på tlf. 2547 2897. Jeg håber, at vi ses den 19. marts.

BUSTUR

Søndag den 3. april kører vi sammen med Posten til Hjørring Fodslaws Forårstur i Bjergby.

Vi kører fra Postens lokaler, Kridthøjvej 10A, 8270 Højbjerg kl. 7.00 (der er fejl på Postens hjemmeside og blad mht. tid).

Prisen er 50 kr. for medlemmer og 100 kr. for ikke-medlemmer, og det giver dig et rundstykke og kaffe i bussen og et startkort til turen. Du skal tilmelde dig senest mandag den 28. marts med oplysning om navn og antal til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og betaling på bankkonto nr. 9395-0000990213.

POSTMARCH

Der er Postmarch fra Kragelund-skolen søndag den 1. maj med start fra kl. 7.00. Der er ruter fra 6 til 40 km.
Kom og støt Postens Marchforening og nyd en god vandretur og de skønne grønne farver i Marselisskovene.

LADYWALK

Mandag den 30. maj er vi medarrangør af Ladywalk sammen med Postens Marchforening. Der startes fra Tangkrogen kl. 18.30, og der kan vælges mellem 2 ruter på 7 eller 12 km. Vi stiller hold, og du kan melde dig på en træningstur eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 25. april med oplysning om navn og størrelse på T-shirt. Betaling på 170 kr. ved tilmelding eller på bankkonto nr. 9395-0000990213 - husk også her navn og størrelse på T-shirt.

Kom i god tid før for at hente din rygpose og t-shirt. Kig efter Aarhus Fodslaws beachflag, som regel i nærheden af pølseboden.

Hjælpere til Ladywalk

Både søndag den 29. og mandag den 30. maj har foreningen brug for din hjælp. Søndag til at pakke rygposer fra kl. 10 og til vi er færdige, og mandag til at gøre pladsen klar og ryddes op bagefter. Du tilmelder dig på mail eller sms eller på en træningstur. Alle der har hjulpet tidligere år, har også fået mail fra Ladywalk.

MOLSVANDRING

Søndag den 19. juni er der Molsvandring fra Knebel Skole. Der er ruter fra 6 til 31 km. Starttid mellem kl. 9.00 og 11.30, og alle skal være i mål inden kl. 16.

Smukke ruter gennem Mols bjerge til rastepladsen med fantastisk udsigt over Ebeltoft vig.

Hjælpere til Molsvandringen

Vi har som vanligt brug for nogle hænder til at sælge/smøre på startstedet og rastepladserne. Vil du med på hjælperholdet, tilmelder du dig til Erik Skals på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 2013 7343 Du kan også give besked på en træningstur.

MANGLENDE BLADE

Dette er nok ikke det rette sted at skrive om dette, men udebliver bladet, eller kommer det ikke til tiden, skal du rette henvendelse til Fodslaws kontor. Du finder adressen hovedforeningens hjemmeside »»