2021

2021 starter som 2020 sluttede. Vi ved alle hvilke begrænsninger der pt. sættes for forsamlinger, og det påvirker stadig også vores aktiviteter. Vi arbejder på en løsning mht. træningsturene, så vi kan komme i gang igen. Hold øje med hjemmesiden og Faceboo-opslag. Der vil også blive udsendt et nyhedsbrev når vi er klar.

Følgende program afvikles i den udstrækning forsamlingsforbuddet giver mulighed for det. Fastholdes forsamlingsforbuddet på 5 personer efter 28. februar, aflyses programmet indtil dette hæves til et højere tal.

SUPPETUR

Suppeturen er aflyst.

Også alternativet den 18. april er AFLYST.

POSTMARCH

Kom og oplev en Moesgaardvandring, eller det der ligner, i lysegrønne farver. Postens Marchforening giver dig mulighed for dette ved at deltage på Postmarch fra Kragelund-skolen søndag den 2. maj med start fra kl. 07.00.

Der er ruter fra 6 til 40 km.

LADYWALK

Ladywalk bliver i år noget anderledes da det bliver en ”Collect & Walk” tur. Det bliver i år sådan at man kan gå søndag den 30. maj eller mandag den 31. maj, og man skal melde sig til, så man starter fra kl. 10-14 eller kl. 14-18 en af dagene. Vi opfordrer alle til at melde sig og være med til at støtte Ladywalk og det arbejde de støtter med donationer til sygdomsramte kvinder.

Aarhus Fodslaw vil være på pladsen fra kl. 17 mandag aften, hvor du kan få din T-shirt og pose og efter endt tur, en øl eller en vand. Ønsker du at gå på et andet tidspunkt, skal du henvende dig til Pauli i teltet med HOLDUDLEVERING for at få dine ting (husk også at gøre opmærksom på dette ved din tilmelding).

Prisen for deltagelse er 150,- kr. Tilmelding skal ske senest d. 30. april til Pauli på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og betaling på bankkonto nr. 9395-0000990213  (husk at skrive navn i kommentarfeltet)

Ved tilmelding skal du oplyse navn og størrelse på T-shirt.

MOLSVANDRING

Søndag den 20. juni er der Molsvandring fra Knebel Skole med ruter på 6, 12, 19 og 24 km Der kan startes mellem kl. 09.00 og 11.30 og alle skal være i mål inden kl. 16.

Ruterne fører dig gennem smuk natur i Mols bjerge til Danmarks måske højst beliggende rasteplads med fantastisk udsigt over Ebeltoft vig.

Hjælpere til Molsvandringen

Vi gør det ikke alene, så derfor skal vi bruge nogle hænder til at sælge/smøre på startstedet og rastepladserne. Tilmelding på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 2013 7343 til Erik Skals. Du kan også give besked på en træningstur.