2021

2021 starter som 2020 sluttede. Vi ved alle hvilke begrænsninger der pt. sættes for forsamlinger, og det påvirker stadig også vores aktiviteter. Vi arbejder på en løsning mht. træningsturene, så vi kan komme i gang igen. Hold øje med hjemmesiden og Faceboo-opslag. Der vil også blive udsendt et nyhedsbrev når vi er klar.

Følgende program afvikles i den udstrækning forsamlingsforbuddet giver mulighed for det. Fastholdes forsamlingsforbuddet på 5 personer efter 28. februar, aflyses programmet indtil dette hæves til et højere tal.

SUPPETUR

Suppeturen er aflyst.

Vi arbejder på en alternativ tur den 18. april. Da der ikke kommer noget blad inden den 18. april, vil turen kun blive annonceret på hjemmesiden. Hold øje med hjemmesiden omkring den første weekend i april, hvor vi vil offentliggøre noget om turen. Det kræver dog at vi må forsamles op til min. 50 personer.

POSTMARCH

Kom og oplev en Moesgaardvandring, eller det der ligner, i lysegrønne farver. Postens Marchforening giver dig mulighed for dette ved at deltage på Postmarch fra Kragelund-skolen søndag den 2. maj med start fra kl. 07.00.

Der er ruter fra 6 til 40 km.

LADYWALK

Der bliver afholdt Ladywalk i år, dog under andre forhold end tidligere. Datoer bliver 30. og 31. maj.

Ny tekst i forhold til den uaktuelle tekst i bladet kommer snarest!

MOLSVANDRING

Søndag den 20. juni er der Molsvandring fra Knebel Skole med ruter på 6, 12, 19 og 24 km Der kan startes mellem kl. 09.00 og 11.30 og alle skal være i mål inden kl. 16.

Ruterne fører dig gennem smuk natur i Mols bjerge til Danmarks måske højst beliggende rasteplads med fantastisk udsigt over Ebeltoft vig.

Hjælpere til Molsvandringen

Vi gør det ikke alene, så derfor skal vi bruge nogle hænder til at sælge/smøre på startstedet og rastepladserne. Tilmelding på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 2013 7343 til Erik Skals. Du kan også give besked på en træningstur.