VI ER I GANG IGEN

Coronaen har været og er stadig over os. Vi skal holde afstand og passe på hinanden. Vi ser at ude i samfundet kniber det nogle gange med at huske, og vi tror at alting er som før. Lidt fest og et par dråber vand fra oven, og vi klumper os sammen. Det er bare ikke godt nok, nogle er mere udsatte end andre, og vi har alle pligt til at følge de retningslinjer der fastsættes. Vi arbejder i bestyrelsen på at kunne gennemføre så meget af programmet som overhovedet muligt, men der kan komme begrænsninger som gør at noget må aflyses eller afvikles under andre begrænsede former.

Træningsturene er godt i gang, og der er p.t. ingen problemer, så kig bare i halvårsoversigten og kom ud i naturen og nyd det, men indendørs arrangementer kan være i fare.

Med forbehold ser vores tilbud ud som følger:

HASLE BAKKER

Lørdag den 19. september. Start fra Åby Skole kl. 09.00. Læs mere »»

FODSLAWS JUBILÆUM

Busturen den 20. september til Fodslaw’s 50-års jubilæum er AFLYST! Læs mere »»

GENERALFORSAMLING

Torsdag den 26. september kl. 19.30 er der generalforsamling i Pyramidesalen på Tranbjerg Lokalcenter, Torvevænget 3A.

Der serveres smørrebrød kl. 18.30 for dem der har tilmeldt sig til spisning. Tilmelding til Anders på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms senest 17. september.

Dagsorden iht. lovene »»

Dog kan vi oplyse at der skal vælges ny formand og mindst en ny suppleant. Yderligere kunne vi godt bruge to mere i bestyrelsen, så mød talstærkt op.

MOESGAARDVANDRING

I weekenden den 24.–25. oktober er der store vandreweekend i Aarhus.

Postens marchforening har i år en 100 km Euraudaxtur fredag aften kl. 21.00. Start fra Vestergårdsskolen, Nordbyvej 25, 8260 Viby J. Se mere på postens-mf.dk under Marcharrangementer.

Søndag fra kl. 08.00 er der Moesgaard-vandring med ruter fra 6 til 24 km – også fra Beder skole. Læs mere om Moesgaard-vandring »»

Aftenturen lørdag er AFLYST.

Hjælpere

Vi har brug for en masse frivillige hænder til at hjælpe både lørdag og søndag. Der er opgaver lørdag i køkkenet og til servering af mad om aftenen. Søndag mangler vi hjælpere til at bemande startsted, salg på startstedet og rastepladser på turen.

Du kan høre mere på generalforsamlingen og tilmelde dig til Carl Henrik eller på 2246 0446. Erik Skals kan også kontaktes på træningsturene.

BUSTUR

Turen er desværre aflyst!

Søndag den 1. november kører bussen til Fodslaw Odense hvor der er Odense Å vandring. Vi starter kl. 07.00 fra Vestergårdsskolen, Nordbyvej 25, 8260 Viby J. Prisen er 50 kr. for Aarhus-medlemmer, og det er inkl. kaffe og rundstykke i bussen samt startkort.

JULEMÆRKEMARCH

Søndag den 6. december fra Rosenvangsskolen kl. 09.00.

Vi stiller selvfølgelig hold. Erik Vandet/bestyrelsen tager imod din tilmelding og betaling senest den 10. november. Pris for medalje er 70 kr. Diplom koster 30 kr. Startkort med 4 skrabelodder koster 100 kr.

JULEFROKOSTTUR

Traditioner skal holdes i hævd!

Reserver derfor søndag den 13. december til en god vandretur og en hyggelig julefrokost i Aarhus Fodslaw.

Læs mere i næste blad.