Udskriv

POSTMARCH

Vær med til at støtte op om Postmarchen fra Kragelund skolen søndag den 5. maj. Start fra kl. 7.00. Der er ruter fra 6-40 km. Oplev skovene og vandet omkring Aarhus, ad stier og skovveje gennem de ny udsprungne bøgeskove.

LADYWALK

Mandag den 27. maj. kl. 18.30 kan du deltage på Ladywalk og vælge mellem 7 og 12 km. Aarhus Fodslaw stiller hold, og hvis du vil på holdet skal du melde dig på en træningstur eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 25. april med oplysning om dit navn samt str. på T-shirt. Betaling på kr. 140 ved tilmelding eller på bankkonto nr. 9395-0000990213 - husk også her navn og str. på T-shirt.

Hjælp til at pakke og opstilling

Ladywalk er et kæmpe arrangement, der ikke afvikles uden hjælp. Vi har brug for praktisk hjælp til at pakke poser søndag den 26. maj fra kl. 10 og til vi er færdige ca. kl. 16.

Mandag er der også brug for hjælp til opstilling/nedtagning/salg og oprydning af telte og andet på startstadet. Vi starter om morgenen og har brug for hjælp løbende i løbet af dagen og aftenen. Vi har brug for alle, både søndag og mandag. Du kan tilmelde dig til Anders på mail eller sms.

MOLSVANDRING

Søndag den 23. juni er der Molsvandring fra Knebel Skole. Du kan læse mere i næste blad, men allerede nu kan du melde dig til hjælp til Molsvandringen

Vi gør det ikke alene, så derfor skal vi bruge nogle hænder til at sælge/smøre på startstedet og på rastepladserne. Tilmelding på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 2246 0446 til Carl Henrik. Du kan også give besked på en træningstur.

Prøvetur på Molsvandringen

Lørdag den 27. april fra P-pladsen ved Toggerbo kl. 9.00 går vi prøvetur for dem, der vil hjælpe på selve Molsvandringen.

Vi går de 2 sløjfer fra rastepladsen på ca. 20 km. Tilmelding til Anders senest den 24. april af hensyn til samkørsel samt forplejning på turen.

TIRSDAGSTRÆNINGSTURE

Vi mangler hjælp til at føre tirsdagsturene. Der er i dag flere, der tager over og fører en tur, men vi har brug for flere for at kunne have tur hver uge.
Tag en snak med Erik, om du ikke kunne tage en tur i dit område. Der skal findes et par stykker.

SAMSØ

På opfordring har vi nu planlagt en week­endtur til Samsø.

Læs mere om turen »»