HUSK

Suppetur lørdag den 7. marts. Læs mere om turen »»

Er du ikke tilmeldt, så er det nu.

BEMÆRK: Busturen søndag den 8. marts er udsolgt, men start for bussen er ændret til Postens nye lokaler: Kridthøjvej 10a. 8270 Højbjerg.

postmarch2020POSTMARCH

Støt op om Postmarch fra Kragelundskolen søndag den 3. maj. Start fra kl. 7.00. Der er ruter fra 6 til 40 km.

Her er alle muligheder for god træning og frisk luft samt for at opleve skoven med lyse grønne farver og flotte udsigter.

LADYWALK

Mandag den 25. maj er vi medarrangør af Ladywalk, der er Danmarks største endagsarrangement kun for kvinder.

Der er ruter på 7 og 12 km med start fra Tangkrogen kl. 18.30.

Vi stiller hold, og du kan tilmelde dig på en træningstur eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 24. april med oplysning om navn og størrelse på T-shirt. Betaling på kr. 150 ved tilmelding eller på bankkonto nr. 9395-0000990213 - husk også her navn og størrelse på T-shirt.

HJÆLPERE TIL LADYWALK

Søndag den 24. maj (dagen før) har vi brug for din hjælp til at pakke rygposer fra kl. 10, og til vi er færdige. Mandag er der også brug for hjælp. Der skal rejses telte om morgenen, pladsen skal gøres klar og ryddes op bagefter. Vi har brug for dig og bliver super glade for netop din tilmelding med besked om, hvornår du kan hjælpe. Du tilmelder dig til Anders på mail eller SMS på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 2074 5458 eller til Carl Henrik på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 2246 0446.

MOLSVANDRING

Søndag den 21. juni er der Molsvandring fra Knebel Skole, med start mellem kl. 09.00 og 11.30 på ruter, der er 6, 12, 19 og 24 km lange. Alle skal være i mål inden kl. 16.

Ruterne fører dig gennem smuk natur til Danmarks højst beliggende rasteplads med udsigt over Ebeltoft Vig.

HJÆLPERE TIL MOLSVANDRINGEN

Vi gør det ikke alene, så derfor skal vi bruge nogle hænder til at sælge/smøre på startsted og rasteplads. Tilmelding på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 2246 0446 til Carl Henrik. Du kan også give besked på en torsdagstræningstur.

Og når du så har tilbudt at hjælpe, må du komme med på en prøve/hyggetur den 6. juni. Vi mødes i Knebel kl. 09.00 efter nærmere aftale om samkørsel. Aarhus Fodslaw sørger for lidt morgenkaffe og frokost. Tilmelding til Anders senest den 2. juni.

fodslaw5050-ÅRS JUBILÆUM 1970-2020

Fodslaw fylder 50 år, og det skal fejres. Alle medlemmer inviteres til morgenkaffe, gåtur og frokost efterfulgt af underholdning og taler.

Det hele foregår i Viborg søndag den 20. september.

Vil du være med til at fejre Fodslaw, så reserver dagen i din kalender. Vi laver bustur derop, men der kommer nærmere i næste blad om tider og tilmelding.