GENERALFORSAMLING

Bestyrelsen fortsætter uændret endnu et år, idet der var genvalg til dem, der var på valg. Konstitueringen er den samme som før og kan ses her »»

Vi tager stadig meget gerne mod hjælp til at føre en træningstur. Er der en i dit område, du kunne hjælpe med at tage, skal du kontakte Erik Skals på tlf. 2013 7343.

JULEMÆRKERMARCH

Søndag den 1. december fra Rosenvangsskolen kl. 09.00.

Er du ikke tilmeldt vores hold, kan du godt deltage alligevel, du skal bare købe startkort på skolen. Husk at overskuddet går til Julemærkehjemmene, så du støtter en rigtig god sag ved at deltage.

JULEFROKOSTTUR

Læs mere om julefrokostturen 8. december her »»

JULEMOTIONSTUR

Hvis ikke du har tradition for at deltage i Julemotionsturen 2. juledag, er det i år, du skal gøre det til en tradition. Det er en fantastisk anledning til at komme ud at røre sig, ønske en masse mennesker glædelig jul og nyde en kop gratis varm kakao på rastepladsen.

Der er start fra Dalgas Avenue nr. 12 mellem kl. 9.00 og 11.00.

Der er ruter på 6 km eller 10 km. Det koster 20 kr. eller 45 kr. for henholdsvis stempel eller medalje.

SUPPETUR

Lørdag den 7 marts er der suppetur fra Skanderborg nord gennem Jeksendalen og langs Brabrandsøen tilbage til Viby.

Læs mere her »»

BUSTUR

Søndag den 8. marts 2020 er der igen bustur i samarbejdet mellem Posten Marchforening og Aarhus Fodslaw. Denne gang går turen til Midtfyns Herregårdstur i Millinge ved Fåborg.

Vi starter fra Postens Lokaler, Ormslevvej 69, kld. kl. 7.00.

Prisen er 50 kr incl. startkort, kaffe og rundstykke i bussen undervejs. Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og indbetaling på bankkonto nr. 9395-0000990213 - husk navn/navne på indbetaling.

- - o O o- -

Alle ønskes rigtig glædelig jul og godt nytår.

juletraestregmedkugler