Om Aarhus Fodslaw

FodslawAarhus Fodslaw er en lokalafdeling af Vandreforeningen Fodslaw, der med over 40 lokalafdelinger og mere end 4.200 medlemskaber er landsdækkende.

Foreningens fornemste opgave er at få så mange som muligt (både børn og unge, voksne og ældre) ud at vandre i den skønne danske natur. Oftest på steder, hvor man ellers ikke ville komme.

Det gælder ikke om at komme først, men om at være med og hygge sig. Hvis man selv er interesseret, er der rig mulighed for at få en snak med andre vandrere fra både nær og fjern.

 

Aarhus Fodslaw har flere typer ture:

  • Vandreture, der er opført i vandrekalenderen. Her er der flere turlængder at vælge imellem.
  • Motionsture, der finder sted torsdag aften kl. 19 i sommerhalvåret og lørdag formiddag kl. 10 i vinterhalvåret. Turlængde ca. 2 timer.
  • Tirsdagsture, der gås hver tirsdag kl. 10 fra forskellige startsteder. Turlængde: 9-10 km over ca. 2 timer.
  • Onsdagsmotion hver onsdag kl. 10 fra NRGI Arena. Det er jo ikke alle, der mener, at deres form er helt på toppen. Hvis man gerne vil begynde at deltage i vandreture uden at være særlig rutineret vandrer, kan man nu komme i gang på nogle lidt kortere ture i et mere afslappet tempo. Her er tale om ture på ca. 7 km over ca. 1 3/4 time i godt selskab med andre vandrere. 
  • Forskellige ture, der ikke falder ind under de øvrige kategorier.